Hamilton bright bekroond tot gold member best managed company - Hamilton Bright

Hamilton bright bekroond tot gold member best managed company

SNEEK – Hamilton Bright is voor het vierde jaar op rij benoemd tot Best Managed Company. Hiermee mag het bedrijf zich vanaf heden de unieke titel ‘Gold Member’ opspelden. Dit heeft Deloitte afgelopen donderdag 2 februari bekendgemaakt.

Van de 63 award winnende bedrijven, mogen slechts zestien bedrijven zich Gold Member noemen. Als bedrijf ontvang je deze unieke titel door vier- tot zesmaal achtereenvolgens te worden geselecteerd als Best Managed Company.

Ook in 2016 kwam uit de verschillende Best Managed Company onderzoeken naar voren dat Hamilton Bright behoort tot een van de best geleide bedrijven van het Nederlandse midden- en grootbedrijf. Hiervoor beoordeelde Deloitte de deelnemende bedrijven aan de hand van het Business Maturity Model dat zowel het interne als externe bedrijfsprofiel in kaart brengt.

Over het Best Managed Companies programma
Op zoek naar de best geleide bedrijven binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf, beoordeelt Deloitte de strategie, de bedrijfsvoering, de mate van innovatie en de financiële resultaten van de deelnemende bedrijven op basis van het Business Maturity Model. Dit model is samen met de Universiteit van Utrecht ontwikkeld. Het Best Managed Companies programma richt zich op Nederlandse ondernemingen die een omzet kennen van minimaal vijfentwintig miljoen euro, financieel gezond zijn en een aandeelhoudend of zelfstandig bevoegd management hebben. Een overzicht van de winnaars is te vinden op www.bestmanagedcompanies.nl