Hamilton bright maakt met eigen software de cirkel rond - Hamilton Bright

Hamilton bright maakt met eigen software de cirkel rond

SNEEK – Hamilton Bright heeft in samenwerking met het softwarebedrijf Truman Scout het web-based systeem REX ontwikkeld. In het systeem worden alle facetten van een Retail executie samengebracht.

Waar voorheen verschillende plannings- en rapportageprogramma’s gebruikt werden is het nu mogelijk om in één systeem zowel te plannen als te rapporteren. Met name voor Hamilton Bright Activation brengt REX een grote efficiëntieslag met zich mee.

Het gehele systeem is voor promotors te gebruiken via een app. In de app van REX kunnen ze hun beschikbaarheid aangeven, declaraties indienen, diensten accepteren en tot slot ook rapporteren. De medewerkers van Hamilton Bright Brand Activation kunnen op hun beurt beschikbare promotors op diensten inplannen, aan de hand van de gerapporteerde data dashboards uitdraaien voor de opdrachtgever en declaraties afhandelen.

Met REX heeft Hamilton Bright vanaf heden zowel in Nederland als in België de verschillende softwareoplossingen in eigen hand.