Media markt meer dan tevreden over retail service partner - Hamilton Bright

Media markt meer dan tevreden over retail service partner

SNEEK – Voor de derde keer op rij heeft Retail Service Partner, onderdeel van de Hamilton Bright Group, een Vestigings Tevredenheidsonderzoek bij alle 49 Media Markt winkels afgenomen. Dit jaar met als resultaat een score van een 7,5 uit 10.

De hogere scores zijn gegeven op flexibiliteit, planning, meedenken met de winkel en de werkzaamheden rondom de verzorging van het schap. Door meer mee te denken met actieprijzen kan Retail Service Partner voor Media Markt in de toekomst een nog betere dienstverlener zijn.

Van elke Media Markt winkel heeft de verkoopleider of de directeur vragen beantwoord gericht op de dienstverlening van Retail Service Partner. Retail Service Partner voert voor verschillende A-merken merchandise-activiteiten bij Media Markt uit.