Hamilton Bright Merchandising richt zich naast FMCG en CE nu ook op office supplies - Hamilton Bright

Hamilton Bright Merchandising richt zich naast FMCG en CE nu ook op office supplies

SNEEK – Hamilton Bright Merchandising heeft er een nieuwe klant bij; Office Depot. Twaalf merchandisers voorzien klanten wekelijks of tweewekelijks van kantoorartikelen. Met elkaar bezoekt het merchandise-team voor deze nieuwe opdracht 26 dagen per week verschillende kantoren.

Office Depot heeft met deze klanten afspraken gemaakt over de voorraadniveaus van verscheidene kantoorartikelen. De merchandisers van Hamilton Bright Merchandising bezoeken de locaties, vullen de voorraden aan en bestellen bij waar nodig.

Door de inzet van Hamilton Bright Merchandising kan Office Depot zich volledig focussen op het voorzien van hun nieuwe klant; politiekantoren.