SMARTSPOTTER PRO: Merchandising 2.0 - Hamilton Bright

SMARTSPOTTER PRO: Merchandising 2.0

Merchandising door ervaren shoppers: snel, transparant en efficiënt. Met SmartSpotter PRO kan de retailer snel correcties doorvoeren als de merchandising op de winkelvloer niet voldoet aan de verwachtingen.

SmartSpotter PRO werd eerder dit jaar succesvol gelanceerd in Nederland en is sinds 1 december ook beschikbaar in België. Deze toepassing stelt leveranciers en retailers in staat om de uitvoering op de winkelvloer direct te corrigeren en om merchandise-activiteiten efficiënter uit te voeren als ze zelf niet over voldoende middelen beschikken. SmartSpotter PRO voorziet hierin door op een transparante manier direct correcties uit te voeren en in real time te rapporteren.

“De huidige retailomgeving vraagt meer en meer om efficiënte en transparante oplossingen. Voor laagdrempelige merchandising activiteiten is SmartSpotter PRO dan ook de ideale oplossing voor partijen uit alle sectoren, van FMCG tot Body & Healthcare en DIY”. vertelt Jurgen Leybaert, Country Manager van Hamilton Bright, waar SmartSpotter deel van uitmaakt.

Kosten besparen

Met SmartSpotter PRO is het kinderspel om in samenwerking met winkelpersoneel snel en efficiënt alsnog actiemateriaal aan te brengen. De combinatie van SmartSpotter PRO en Hamilton Bright merchandising kan op deze manier voor een kostenbesparing van meer dan 50% zorgen. Altijd volgens de belofte dat alle locaties binnen de afgesproken tijd worden bezocht en Spotters via professionele warehousing worden bevoorraad.

Wie zijn de PRO Spotters?

SmartSpotter is een dienst waarmee bedrijven kunnen meten of promoties en marketingacties worden opgevolgd door winkels die hun producten verkopen. Spotters komen op basis van ervaring en motivatie automatisch in aanmerking om SmartSpotter PRO te worden. Na een online sollicitatieproces en video call worden PRO spotters vervolgens geselecteerd op basis van zelfstandigheid, enthousiasme, flexibiliteit, klantgerichtheid en representativiteit. Ze volgen specifieke sales- en merchandising trainingen, ontwikkeld door Hamilton Bright Training. Een opdrachtgever kan van elke PRO Spotter de gevolgde trainingen, rankings en reviews bekijken in het deelbare real time dashboard.

Een markt in evolutie

De veranderende retailmarkt vraagt meer en meer om een excellence in execution. Hoofdkantoren beschikken echter niet altijd over voldoende inzicht op de winkelvloer. SmartSpotter biedt hiervoor de oplossing; middels een app maken Spotters (shoppers) binnen korte tijd inzichtelijk waar en waarom afspraken niet worden nagekomen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van SmartSpotter of SmartSpotter PRO voor uw producten? Neem contact op met Thibault Schroven via info@smartspotter.be of 03 877 54 92