HAMILTON BRIGHT GENOMINEERD VOOR TRENDS GAZELLEN 2019 - Hamilton Bright

HAMILTON BRIGHT GENOMINEERD VOOR TRENDS GAZELLEN 2019

WILRIJK – Hamilton Bright België heeft voldoende groei laten zien in omzet, personeel en toegevoegde waarde om zich te nomineren voor de Trends Gazellen 2019.

Trends Gazellen zijn snelgroeiende bedrijven die een integraal onderdeel van het economische landschap in België vormen. Het zijn competitieve ondernemingen die het ondernemingsklimaat in hun regio op een positieve manier beïnvloeden. Ook zijn het krachtbronnen van innovatie en werkgelegenheid die een inspiratie vormen voor andere bedrijven.

Country Manager Jurgen Leybaert reageert enthousiast op de nominatie: “Het is een fanatische erkenning van de ontwikkelingen en resultaten die we samen met onze werknemers en klanten de voorbije jaren hebben geboekt. In dit lijstje van snelst groeiende bedrijven van België terechtkomen is al een overwinning op zich.”

Om genomineerd te worden voor de Trends Gazellen moet je als bedrijf voldoende operationele onafhankelijkheid laten zien, minstens 20 arbeidsplaatsen hebben gecreëerd en de meeste groei-evolutie hebben doorgemaakt.