Brand Store Management - Hamilton Bright

Brand Store Management

Shop-in-shops en pop up stores zijn tegenwoordig dé plek waar je als merk de consument rechtstreeks kan bereiken. Niet enkel het product moet overtuigen maar ook de beleving. De consument moet het product kunnen voelen, proeven en testen. De presentatie van je producten is dus van optimaal belang, maar ook hoe deze verkocht worden. Wie kent het merk beter dan de eigen verkopers?

We don't just sell products, we sell the experience!

We don't just sell products, we sell the experience!

Gedreven verkopers die perfect passen bij het merk en dat ook weten te verkopen, zijn hier de sleutel tot succes. Deze verkopers worden de spilfiguur in de shop-in-shop of pop up store, met verkoop als doelstelling nummer 1. Verder bouwen zij een band op met de andere verkopers, leren ze de consument beter kennen en kunnen ze snel inspelen op kansen om het merk beter in de kijker te zetten.

Hamilton Bright Brand Store Management richt zich op gemotiveerde young potentials die uitkijken naar een carrière in sales. Samen met de opdrachtgever zetten we een programma op waarbij de verkopers gemotiveerd worden om optimaal te presteren en continu bij te leren. Door middel van persoonlijk contact, training en coaching op maat brengen we de medewerkers op het juiste niveau.

 

 

Ik heb een vraag over Brand Store Management