TRAINEESHIP - Hamilton Bright

TRAINEESHIP

#

Opdracht

Hire on attitude and train on skills, dat is het motto van Hamilton Bright. Wij geloven erin dat we door mensen goed op te leiden, op lange termijn het verschil kunnen maken. Het Traineeship is een nieuw traject binnen Hamilton Bright om Young Potentials aan te trekken. Het is belangrijk dat de Trainee beschikt over de juiste mindset en attitude. Werkervaring en skills daarentegen zijn minder relevant want deze worden ontwikkeld doorheen het traject.

Onze aanpak

Gedurende twee jaar doorlopen Trainees verschillende departementen binnen Hamilton Bright waarbij er verschillende functies worden uitgevoerd. Zo heeft de Trainee op het einde van het traject een duidelijk overzicht van de verschillende departementen en werking van Hamilton Bright.

Het eerste jaar wordt gezien als een oriëntatiejaar waarin de Trainee zichzelf als persoon leert kennen en ontdekt wat de bedrijfswereld precies inhoudt. Elke trainee start op de afdeling Recruitment en nadien wordt een rol als Field Marketing Coördinator ingenomen. Het tweede jaar wordt beschouwd als specialisatiejaar waarin een persoonlijk traject wordt uitgestippeld afhankelijk van sterktes en interesses van de Trainee.

Gedurende het traject zijn er verschillende opportuniteiten waarbij de Trainee zichzelf verder kan ontwikkelen. Eén dag per kwartaal kan hij / zij meegelopen met iemand uit de business of zelf aan de slag gaan als promotor. Ook kan de Trainee deelnemen aan verschillende trainingen georganiseerd door HB Training.

Na afloop van het Traineeship krijgt de Trainee de kans om door te stromen naar een vaste openstaande functie binnen Hamilton Bright. Kortom, een heel leerrijke en leuke start van je carrière!