UNILEVER BLITZ - Hamilton Bright

UNILEVER BLITZ

#Merchandising

Opdracht

Meerdere keren per jaar plant Unilever een blitz actie van 2 weken in om promo`s in de kijker te zetten. Hiervoor kreeg Hamilton Bright de opdracht om een groot aantal displays te plaatsen in alle Hyper Carrefours in België op slechts 2 dagen tijd. Wat was er nodig voor een succesvolle uitvoering? Een groot aantal merchandisers met voldoende kracht en een oog voor detail, beschikbaar in een korte tijdspanne.

Aanpak

Vanuit Hamilton Bright is er een vast team van merchandisers die op hun eentje veel werk kunnen verzetten, maar om blitzen te kunnen verwezenlijken, was er extra hulp nodig van een flex team. Daarom werd elke vaste merchandiser ondersteund door een of meerdere flexen. Afhankelijk van de omvang van de opdracht, werden er merchandising teams opgezet met in elk team een vaste merchandiser of ervaren flex als teamleader,

aangevuld met een of meerdere flexen. Op die manier kon een uitmuntende kwaliteit gegarandeerd worden.

RESULTAAT

RESULTAAT

Mits een paar last minute uitdagingen is het Merchandising team van Hamilton Bright erin geslaagd om alle prachtige blitzen te installeren ondanks de korte tijdspanne. Deze opdracht werd mede tot een goed einde gebracht dankzij de fantastische hulp van de flex merchandisers!