Field Management - Hamilton Bright

Field Management

Elke dag zorgen wij ervoor dat toonaangevende merken uit diverse sectoren optimaal vertegenwoordigd worden op de winkelvloer. Field teams richten zich op het verhogen van de zichtbaarheid van het merk en de kennis en merkvoorkeur van het winkelpersoneel. Samen met de opdrachtgever bepalen we de doelstellingen voor een perfecte executie op de winkelvloer. Wat willen we bereiken? Doen we het goed? Wat kan er beter?

Met betrokkenheid, flexibiliteit en zelfreflectie werken we aan betere resultaten voor onze opdrachtgevers!

We gaan voor een hecht partnership! Iedere dag!

We gaan voor een hecht partnership! Iedere dag!

De doelstellingen van de opdrachtgever behalen we door het werken met ambitieuze young potentials met passie voor de sector. Ondernemerschap, prestatiegerichtheid en persoonlijke ontwikkeling staan centraal bij onze medewerkers. Voor elke medewerker is er een personal learning journey, passend bij de rol die wordt vervult en de eigen ontwikkeldoelstellingen. We stomen onze medewerkers klaar voor een volgende stap in hun carrière; bij voorkeur bij de opdrachtgever of Hamilton Bright.

Samsung Note 8

Samsung Note 8

Met de lancering van de Samsung Note 8 wilde Samsung  zoveel mogelijk winkelverkopers trainen en overtuigen in 4 weken tijd, een zogenaamde Hit and Run trainingstour. Met de inzet van onze 10 vaste Samsung Field Account Managers en 4 extra Brand Ambassadors gingen we aan de slag!