Merchandising - Hamilton Bright

Merchandising

Om shoppers te stimuleren een aankoopbeslissing te nemen, is een goede visibiliteit van onze opdrachtgevers en hun producten en campagnes onmisbaar. Met een uitgebreid team helpt Hamilton Bright Merchandising dagelijks onze opdrachtgevers om bij honderden verkooppunten de zichtbaarheid van hun merken op de winkelvloer te vergroten.

De markt vraagt de nodige flexibiliteit, efficiëntie en transparantie om de visibiliteit in elk verkooppunt op niveau te houden. Dankzij de nodige kennis en expertise bij het projectteam, een realtime reporting platform en een kwalitatief merchandising team, behalen we de doelstellingen voor de opdrachtgevers.

Flexibiliteit, efficiëntie en transparantie.

Flexibiliteit, efficiëntie en transparantie.

Wij werken met een grote groep jonge, talentvolle Merchandisers met een passie voor retail. Het stimuleren van persoonlijke ontwikkeling en het geven van toekomstperspectief zorgt voor enthousiaste en gemotiveerde medewerkers. We stomen onze medewerkers klaar voor een volgende stap in hun carrière; bij voorkeur bij de opdrachtgever of Hamilton Bright.

Gamma

Gamma

Op 3 weken tijd moest er in België een nieuw planogram geïmplementeerd worden in de 85 winkelpunten van Gamma. De rayon van de schildersgereedschappen moest hierbij van nul opgebouwd en nadien aangevuld worden met het nieuwe productgamma. Het kwam erop aan om de opbouw te kunnen realiseren met zo weinig mogelijk hinder voor de winkel en de consument.

Ik heb een vraag over Merchandising